Okay...lets go!
Vi sender dig lidt mere info...eller ringer, du bestemmer!
 
 Jeg er frisk, giv mig bare et ring.
 Jeg er ikke helt solgt, send information.
Kode
Kode:

top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Målrettet opmærksomhed

Landsdækkende postkort kampagne

FreeCard giver dig målrettet opmærksomhed. Vi er i daglig kontakt med mænd og kvinder i alle aldre og møder dem, når de slapper af på caféer, spisesteder, går i biografen, ser på kunst, hører musik, er i skole eller dyrker motion.

Kvinderne er i overtal, og vi har et særlig godt forhold til de købestærke og veluddannede. De går op i livsstil, kulturoplevelser, velgørenhed, samfund og uddannelse.

Råb højt og skil dig ud - gratis postkort involverer, motiverer og inspirerer

Og det gælder med postkort som med mennesker: Jo mere du skiller dig ud, desto større opmærksomhed. Tænk skævt og brug mulighederne for prægning, udstansning, duft, klistermærke og farver. Vi vil gerne udfordres og stiller også op med flyers, blade, promotion og sampling.

Freecard udgiver også syv lækre A6 Booklets om året - FreeCard Guide, som er seks guides med hver sit tema og det traditionelle julesanghæfte. Freecards små guides er café-gængernes bedste lille ven, lige til at stikke i baglommen. Hæfterne er fulde af brugbare forslag og inspiration til små og store aktiviteter. Vi giver anvisninger til at komme i form og i godt humør, og til hvordan, du kan forkæle dig selv.

FreeCard har landsdækkende over 350 udstillingsteder. Vi hjælper dig gerne med at udvikle det bedste udtryk, så budskab og distribution får optimal opmærksomhed. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder.

 Medieinformation

Vi hjælper dig med
at skabe en målrettet plan

Hør hvad vi kan

Synlighed og placering

Landsdækkende distribution på over 350 udstillingssteder!
 

Kreativitet og kampagnestrategi

Der er masser af muligheder for specifikke kreative løsninger. Alt fra for eksempel prægning, udstansning, klistermærker, duftkort, sampling osv. – Bare spørg os, så finder vi en løsning.

Vi har fokus på resultaterne, på service og kvalitet. Vi hjælper gerne med det grafiske, og du får en statistik når kampagnerne er kørt.

Hør om mulighederne
 

Tryk af postkort til dig selv

Nu har du mulighed for at få trykt dine egne postkort i den kendte FreeCard kvalitet.

Postkort i A6-format, 148 x 105 mm. Oplag fra 4.000 stk.

Kontakt os nu

Copyright © Free-Card ApS - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.